DGA bijeenkomst Heerenveen

DGA Heerenveen 18 Nov 2010

VNO-NCW Noord kijkt terug op een geslaagde DGA bijeenkomst in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Met ruim zestig DGA's in de zaal gingen voorzitter VNO-NCW Noord Bert van der Haar en Henk Koop, 'DGA uit de buitencategorie', met elkaar in gesprek over de ervaringen en de visie van Koop.

Daarna was het de beurt aan een deskundig panel, waarbij Van der Haar en Koop werden geflankeerd door Sigrid Verweij, binnen VNO-NCW verantwoordelijk voor de DGA-agenda, en Janneke Snijder, lid van de Tweede Kamer namens de VVD.

Aan bod kwamen thema's als aanbesteding, regeldruk, de Nederlandse 'subsidieverslaving' en het ontslagrecht. Ook bleek de innovatiebox voor veel DGA's nog onbekend terrein. In de komende editie van NoordNieuws treft u een verdere uitwerking van de uitkomsten van deze bijeenkomst.

Thema's

Partners