Visite Veenhuizen

VV2014 21 Mei 2014

Donderdag 15 mei vond Visite Veenhuizen plaats, met als thema 'Gezond ouder worden binnen het bedrijf’. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst in het gevangenismuseum in Veenhuizen kijken we verder dan de waan van de dag en maken we werk van maatschappelijke betrokkenheid. Healthy Ageing – gezond en actief ouder worden - is de komende decennia een van de speerpunten van Noord-Nederland. Tijdens Visite Veenhuizen gaan we in op de vraag wat dit betekent voor uw bedrijf en hoe u kunt waarborgen dat uw medewerkers niet alleen gezond ouder worden maar ook productief blijven. Drie sprekers lieten vanuit hun eigen specifieke achtergrond hun licht schijnen op het thema: Frits de Lange, Hoogleraar Ethiek aan de Protestantse Theologische Universiteit in Groningen, Paul Schut, directeur van Amca Hydraulic Fluid Power BV en Grainne Barsema, HR Officer van Lubrizol Advanced Materials Resin.

In de komende editie van NoordNieuws treft u een inhoudelijke terugblik op de bijeenkomst. Bijgaand de foto's, met dank aan JAV Studio's Assen.

Partners