Willem Lodewijk Conferentie 2014

WLC2014_beeld 25 Jun 2014

Vrijdag 13 juni vond de derde Willem Lodewijk Conferentie van VNO-NCW Noord en De Friesland Zorgverzekeraar plaats op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Thema dit jaar was ‘De Chaos van Transitie’. We zijn ons bewust van de kansen en mogelijkheden die er voor Noord-Nederland zijn, maar de vraag is hoe we daadwerkelijk de transitie organiseren die nodig is om de vele kansen die we zien te benutten. Joop Wijn, Loek Winter en Ineke Donkervoort deelden hun visie op deze thematiek, waarna de ruim 150 deelnemers onder het motto ‘Kantelend wandelen’ werden uitgedaagd om met elkaar verder op dit thema in te zoomen. Tijdens het diner sloten cabaretiers Rob Urgert en Armand Schreurs de conferentie in stijl af.

Een terugblik op een inspirerende dag met foto's van JAV Studio's Assen. In NoordNieuws 3, juni 2014, leest u een inhoudelijke terugblik op de conferentie. Zie ook www.willemlodewijkconferentie.nl

Partners