Ondernemersgala 2014

Ondernemersgala 2014 17 Sep 2014

Noord-Nederland: Kracht door talent! Onder dat motto opende VNO-NCW Noord het verenigingsjaar met alweer het 19e Ondernemersgala. In MartiniPlaza waren zo’n duizend leden en relaties aanwezig om te genieten van een spetterend optreden van het Noord-Nederlands Orkest en de winnaars van de VNO-NCW Noord Talent Award van de afgelopen jaren. Ook werd er afscheid genomen van VNO-NCW voorzitter Bernard Wientjes en kondigde VNO-NCW Noord voorzitter Bert van der Haar zijn besluit aan om eind 2014 de voorzittershamer neer te leggen.

In de komende editie van NoordNieuws vindt u een uitgebreide terugblik op het Gala. Hieronder treft u een link naar de foto's op de VNO-NCW MKB Noord Facebook pagina (ook openbaar voor niet-Facebook gebruikers) en de link naar de video van het Gala op ons Youtube-kanaal.

Videoterugblik op het Gala

Fototerugblik op het Gala 

Partners