Nieuw initiatief van VNO-NCW Noord wil verbondenheid gaan stimuleren

INNPACT moet voor meer impact in Noord-Nederland gaan zorgen

VNO-NCW Noord lanceerde eind januari een nieuw initiatief: INNPACT. Een initiatief dat ervoor moet gaan zorgen dat de vereniging samen met haar leden voor meer impact in Noord-Nederland gaat zorgen.

Dat wil de vereniging gaan doen door leden die zich zeer verbonden voelen met de vereniging in een ‘pact’ samen te brengen. Dit pact ondersteunt verschillende topbijeenkomsten van VNO-NCW Noord – zoals de sponsoren voorheen deden met het gala – en tegelijkertijd biedt het pact mogelijkheden om de impact in Noord-Nederland op maatschappelijk vlak te vergroten.

Het concept van INNPACT werd tijdens een diner met de sponsoren van het Ondernemersgala door voorzitter Alfred Welink toegelicht. “Met dit ‘pact’ willen we door het jaar heen topbijeenkomsten organiseren die stuk voor stuk spraakmakend zijn en waar veel ondernemers en bestuurders op af komen”, zei Welink. “Deze bijeenkomsten bevestigen het beeld dat VNO-NCW Noord een organisatie is met grote invloeden die richtinggevend kan zijn voor de toekomst van Noord-Nederland.”

Het Ondernemersgala is één van die topbijeenkomsten waar verschillende leden de vereniging al ondersteunen met een financiële bijdrage. Door deze steun is het mogelijk om al onze leden en relaties in een bijzondere setting bij elkaar te brengen, ze te betrekken bij waar we als vereniging voor staan.

Maar we willen meer doen met deze steun en verbondenheid, zei Welink. ”Uit gesprekken die we hebben gevoerd met onze sponsoren van het gala, blijkt dat de belangrijkste reden om VNO-NCW Noord te steunen en het gala te sponsoren, persoonlijke verbondenheid met de vereniging is én hun maatschappelijke drive. Door de vereniging te steunen, steunen jullie de bestuurlijke en ondernemende verbondenheid in Noord-Nederland.”

Deze verbintenissen zijn voor onze vereniging van eminent belang. Enerzijds om onze organisatie te funden waarmee we onze ambities kunnen realiseren. Anderzijds biedt het onze leden specifieke kennisvoordelen die voor gemiddelde bedrijven anders minder toegankelijk zouden zijn.

 

INNPACT

Deelname aan VNO-NCW INNPACT geldt voor een periode van drie jaar. De steun wordt besteed aan de organisatie van 4 á 5 TOP bijeenkomsten voor leden, relaties en bestuurders. Naast het gala zijn dat de volgende bijeenkomsten:

-      De voorjaarsbijeenkomst in april

-      De Willem Lodewijk Conferentie in juni

-      Het Prinsjesdagdiner in september

-      De Eindejaarsbijeenkomst in december

 

Partners