photo

VNO-NCW Noord gaat komend jaar vol inzetten op talentontwikkeling...

07 Dec 2017 - ‘(Er)ken je talent’, dat is hét thema waar VNO-NCW Noord in 2018 concreet mee aan de slag gaat. Een jaar lang zal de vereniging zich op dit thema extra gaan inspannen. Directeur Lambert Zwiers maakte dat tijdens de Eindejaarsreceptie in De Nieuwe Kolk bekend.

Lees meer

Landelijke community Groene Groeiers van start

06 Nov 2017 - Op 31 oktober 2017 hebben VNO-NCW West en de provincie Zuid-Holland de landelijke community Groene Groeiers gelanceerd op www.groenegroeiers.nl. Groene Groeiers zijn ondernemers in Nederland die – zoals de naam al zegt - op een groene manier willen groeien. Zij willen niet alleen natuur en milieu zoveel mogelijk ontlasten bij hun economische activiteiten. Als het even kan, willen zij met hun product of dienst ook bijdragen aan een betere en leefbare wereld.

Lees meer

Save the Date: DronEvent

06 Nov 2017 - Donderdag 30 november 2017 organiseert DroneHub Groningen Airport Eelde (GAE) het DronEvent. Hét event over de laatste ontwikkelingen op het gebied van drones.

Lees meer

INNPACT op reis naar Kopenhagen

16 Okt 2017 - Afgelopen week vertrokken 17 INNPACT’ers naar Kopenhagen voor de eerste INNPACT-reis. INNPACT staat voor ondernemende verbondenheid in Noord-Nederland, elkaar kennen en toegang bieden tot elkaars netwerk. Daarin is met de trip naar Kopenhagen de eerste stap gezet.

Lees meer

‘Plannen nieuw kabinet kunnen energietransitie en verduurzaming ...

10 Okt 2017 - Het nieuwe Regeerakkoord legt volgens VNO-NCW Noord en MKB Noord een goede basis om de energietransitie en verduurzaming de komende jaren daadwerkelijk in versnelling te brengen. ‘De plannen om van onze regio de nationale koploper te maken om het gebied van energietransitie en verduurzaming kunnen de economie en de leefbaarheid in Noord-Nederland versterken’, zegt directeur VNO-NCW MKB Noord Lambert Zwiers.

Lees meer

Lid van VNO-NCW Noord en ook naar Trendship?

21 Sep 2017 - Leden van VNO-NCW Noord kunnen met 50 procent korting naar Trendship. Via https://www.trendship.nl/vno-ncw kunnen leden hun gegevens invullen en zich aanmelden. Zij ontvangen een bevestigingsmail met barcode op hun emailadres – via dat emailadres ontvangen zij dan ook de factuur met gereduceerd tarief.

Lees meer

‘Dit jaar een saaie begroting? Helemaal niet!’

21 Sep 2017 - Het kabinet presenteerde gister alles behalve een saaie begroting, concludeert honorair hoogleraar overheidsfinanciën Flip de Kam tijdens zijn beschouwing op de Miljoenennota. “Er is 1,3 miljard beschikbaar voor nieuw beleid, de koopkracht is flink toegenomen en de werkloosheid daalt. Dat is een heel positief verhaal.”

Lees meer

Partners