Nieuws

 • 07 Dec 2017 Jaarthema VNO-NCW Noord gaat komend jaar vol inzetten op talentontwikkeling

  ‘(Er)ken je talent’, dat is hét thema waar VNO-NCW Noord in 2018 concreet mee aan de slag gaat. Een jaar lang zal de vereniging zich op dit thema extra gaan inspannen. Directeur Lambert Zwiers maakte dat tijdens de Eindejaarsreceptie in De Nieuwe Kolk bekend.

 • 06 Nov 2017 Landelijke community Groene Groeiers van start

  Op 31 oktober 2017 hebben VNO-NCW West en de provincie Zuid-Holland de landelijke community Groene Groeiers gelanceerd op www.groenegroeiers.nl. Groene Groeiers zijn ondernemers in Nederland die – zoals de naam al zegt - op een groene manier willen groeien. Zij willen niet alleen natuur en milieu zoveel mogelijk ontlasten bij hun economische activiteiten. Als het even kan, willen zij met hun product of dienst ook bijdragen aan een betere en leefbare wereld.

 • 06 Nov 2017 DronEvent Save the Date: DronEvent

  Donderdag 30 november 2017 organiseert DroneHub Groningen Airport Eelde (GAE) het DronEvent. Hét event over de laatste ontwikkelingen op het gebied van drones.

 • 16 Okt 2017 groepsfoto INNPACT op reis naar Kopenhagen

  Afgelopen week vertrokken 17 INNPACT’ers naar Kopenhagen voor de eerste INNPACT-reis. INNPACT staat voor ondernemende verbondenheid in Noord-Nederland, elkaar kennen en toegang bieden tot elkaars netwerk. Daarin is met de trip naar Kopenhagen de eerste stap gezet.

 • 10 Okt 2017 Regeerakkoord ‘Plannen nieuw kabinet kunnen energietransitie en verduurzaming in Noord-Nederland versnellen’

  Het nieuwe Regeerakkoord legt volgens VNO-NCW Noord en MKB Noord een goede basis om de energietransitie en verduurzaming de komende jaren daadwerkelijk in versnelling te brengen. ‘De plannen om van onze regio de nationale koploper te maken om het gebied van energietransitie en verduurzaming kunnen de economie en de leefbaarheid in Noord-Nederland versterken’, zegt directeur VNO-NCW MKB Noord Lambert Zwiers.

Partners