Beljon + Westerterp

Beljon+Westerterp en VNO-NCW Noord zijn sinds eind augustus 2016 kennispartners. Het doel van de samenwerking is om ondernemerschap in Noord-Nederland te stimuleren.

“Op deze manier willen wij samen bijdragen aan de regio”, licht Willem Hein, commercieel directeur Beljon + Westerterp toe.  Beljon+Westerterp behoort tot de vijf grootste HR-adviesbureaus in Nederland en helpt mensen en organisaties hun talenten en mogelijkheden optimaal te benutten. Beljon+Westerterp heeft vanuit haar dienstverlening een uitstekend zicht op de kwaliteit van het ondernemerschap en op ondernemers in Noord-Nederland.

Deze kennis en het netwerk van Beljon+Westerterp spelen een belangrijke rol in het realiseren van de ambities die VNO–NCW Noord heeft om ondernemerschap te verankeren in het onderwijs. Dit geldt ook voor de twee andere sporen waarlangs VNO–NCW Noord ondernemerschap wil bevorderen, namelijk via de Noordgangen en via het project Ondernemer Coacht Ondernemer. Zo is Beljon+Westerterp betrokken bij Noordgangen om kennis te delen over bijvoorbeeld leiderschap. 

Partners