Wisseling van de wacht voorzitterschap VNO-NCW Friesland

25 Sep 2005

25 november 2005 - Durk van Tuinen benoemd tot voorzitter VNO-NCW Friesland. Per 1 januari 2006 volgt hij Rik Siebers in deze functie op.

Durk van Tuinen (48) is financieel directeur bij Frisia Zout B.V. in Harlingen. Frisia Zout B.V. is een zelfstandige dochter van esco-european salt industry te Hannover, de marktleider in zout in West-Europa. Durk van Tuinen woont in Workum, is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. Hij is ondermeer bestuurlijk actief als voorzitter van de Ondernemersfederatie Westergozone. Durk van Tuinen is sinds mei 2003 actief binnen het bestuur VNO-NCW Friesland en sinds november 2004 eveneens binnen het bestuur van VNO-NCW Noord. Als voorzitter VNO-NCW Friesland maakt Durk van Tuinen deel uit van het dagelijks bestuur van VNO-NCW Noord, evenals de heren Fikkert (Acodeq Kunststoffen Industrie, Leek), Welling (Lufkin Europa, Emmen) en Roose (Deloitte, Groningen).

Partners