Gratis busvervoer op 23 mei naar Den Haag

12 Mei 2006

12 mei 2006 - Op dinsdag 23 mei zal een grote afvaardiging van Noordelingen afreizen naar Den Haag om daar te protesteren tegen het plan van het kabinet om de Zuiderzeelijn te schrappen. Het actiecomité Hier trekken we de lijn! roept inwoners van de provincies, werkgevers, vakbonden, studenten en vele anderen op om mee te gaan en de Tweede Kamer een petitie aan te bieden. Via de website kan iedereen zich aanmelden om dinsdag 23 mei mee te gaan. Het Actiecomité zorgt voor gratis busvervoer, T-shirt en lunch naar Den Haag.

Op verschillende plekken in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân en Groningen kan opgestapt worden. Iedereen die zich via de website www.hiertrekkenwedelijn.nl aanmeldt, kan gebruik maken van dit gratis vervoer. Houders van abonnementen en OV studentenweekkaarten wordt gevraagd met de trein te gaan.

Thema's

Partners