Hans Haerkens genomineerde Groninger van het Jaar

18 Dec 2007

RTV Noord heeft Hans Haerkens, algemeen secretaris VNO-NCW Noord, genomineerd voor de titel 'Groninger van het Jaar 2007'

Onderbouwing door RTV Noord:
"Actievoerder tegen wil en dank. Liep zich stuk op de Haagse klippen. Het lukte hem niet met zijn comité "Hier Trekken Wij de Lijn" om de Zuiderzeelijn op de wal te trekken. Liet zich wel nadrukkelijk zien en vooral horen in Den Haag. Schuwde de discussie niet. Onderscheidde zich met vlijmscherpe teksten en was in het debat voor de duvel niet bang. Zeker niet voor verkeersminister Eurlings. Is in het dagelijks leven voorman van de werkgeversorganisatie VNO-NCW Noord."

De overige genomineerden zijn: Kim Feenstra (Hollands Next Topmodel), Pasha van Huizen (actieleider Groninger scholierenprotest) Erik Nevland (spits van FC Groningen), Evert Baptist (DJ) en Grietje Pasma  (4 mijl).

Partners