13 maart: Energieakkoord: kansen voor het bedrijfsleven

11 Feb 2008

Recent hebben de Energy Valley provincies Drenthe, Friesland, Groningen en Noord-Holland daarover een energieakkoord afgesloten met het Rijk. Dit akkoord biedt uitstekende kansen voor het noordelijke bedrijfsleven. Om deze kansen zichtbaar te maken wordt op 13 maart 2008 een Energy Valley Platform bijeenkomst georganiseerd over het energieakkoord.

U kunt zich aanmelden per e-mail: buursema@energyvalley.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor deze bijeenkomst geldt dat Energy Valley Platform leden voorrang genieten. Overige registratie van de aanmeldingen geschiedt in volgorde van binnenkomst. 

In 2007 is het Energy Valley Platform opgericht om ondernemers, kennisinstellingen en overheden de gelegenheid te bieden mee te denken, te praten en geïnformeerd te worden over de actuele Energy Valley ontwikkelingen. Het Platform komt regelmatig bijeen en biedt een interactieve ontmoetingsplaats om kennis en ervaring te delen en uw relatienetwerk uit te breiden.

bekijk de uitnodiging voor deze bijeenkomst 

Thema's

Partners