Recruiting Noord van start gegaan

5 Mrt 2008

Recruiting Noord, hét carrière event van Noord-Nederland, is woensdagochtend 5 maart van start gegaan. Max van den Berg, Commissaris van de Koningin in Groningen, verrichtte de opening in Martiniplaza.

Tijdens het tweedaagse evenement (5 en 6 maart) kunnen young professionals, studenten en de vertegenwoordigers van het bedrijfsleven tijdens de vele activiteiten contacten met elkaar leggen. Er zijn interessante lezingen en bezoekers kunnen deelnemen aan diverse workshops omtrent solliciteren, netwerken en ondernemerschap. Er kan worden deelgenomen aan een debat met studenten of aan een heuse speed-date sessie. Ook kunnen nieuwe contacten worden opgedaan tijdens de deelnemersborrels of op de beursvloer waar de deelnemende bedrijven zichzelf presenteren.  


Zie voor meer informatie www.recruitingnoord.nl 
 

Recruiting Noord is een initiatief van VNO-NCW Noord en business event bureau ‘No Boring Events’ en wordt gesponsord door:  Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, Kamer van Koophandel Noord, Provincie Groningen. Het evenement wordt ondersteund door Stenden Hogeschool, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en Hogeschool van Hall Larenstein.

Thema's

Partners