Toeren over de Noordelijke Ontwikkelingsas

27 Nov 2008

Noordoost-Europa is al jaren de best presterende Europese regio op het gebied van groei, innovatie en onderwijs. Voor Noord-Nederlandse ondernemers liggen er volop kansen in dit gebied. De Nordconnect Trial stelt u in staat om op een bijzondere manier kennis te maken met dit interessante gebied.

Van 2 tot en met 10 mei 2009 zal de Nordconnect Trial plaatsvinden: een langeafstandsrally vanuit de drie noordelijke provincies naar de Baltische Staten en Scandinavië. De rally is een initiatief van Nordconnect (onderdeel van het SNN) en is bedoeld om het Noord-Nederlandse bedrijfsleven bekend te maken met de vele economische kansen die Noord-Oost Europa biedt. 

Nordconnect geeft 10 argumenten waarom u niet gemist kunt worden:

 1. De Trial voert in 9 dagen door 7 landen: Nederland/Leeuwarden – Duitsland – Polen – Litouwen – Letland – Zweden – Denemarken – Nederland/Groningen. 
 2. De Trial is een Noord-Nederlands initiatief. De deelnemers zijn overwegend Noord-Nederlandse ondernemers met exportbelangstelling. 
 3. Ruim 3.000 kilometer door onbekend, maar prachtig gebied. 
 4. Veel Trialrijders worden (zaken)vrienden voor het leven. 
 5. Meerijden met een moderne auto is mogelijk. Daarnaast zullen er oldtimers en auto’s op alternatieve brandstoffen aan de start verschijnen. 
 6. Netwerkbijeenkomsten in stopplaatsen om kennis te maken met de lokale zakencultuur en individuele ondernemers. 
 7. Professionele organisatie in handen van Classic Events. 
 8. Het lokale bedrijfsleven in de stopplaatsen verheugt zich op de komst van de Nederlandse gasten en bereidt een warm onthaal aan de deelnemers. 
 9. Een zakenreis en vakantie ineen. Een rallydag staat in het teken van rijden, route, navigeren en behendigheidstesten. 
 10. Noord-Nederlands karakter: de karavaan start feestelijk in Leeuwarden en eindigt met een slotdiner in Groningen.

U kunt meedoen in drie categorieën:
 • Categorie voor oldtimers (auto’s gebouwd vóór 1977)
 • Categorie voor youngtimers (auto’s gebouwd vanaf 1977).
 • Categorie voor auto’s op alternatieve brandstoffen (zoals aargas, biodiesel, hybride)            

Inschrijven en meer informatie: www.nordconnecttrial.eu 

Partners