Zakenvrouw van het Noorden 2009 gezocht

Zakenvrouw van het Noorden 2009 gezocht 13 Jul 2009

Om de positieve beeldvorming rond de Noordelijke zakenvrouw te versterken is de verkiezing ‘Zakenvrouw van Noorden’ in het leven geroepen. In 2008 mocht Renske Bos - Brunink van Bos&Bos Catering zich een jaar lang de winnares noemen. Nu wordt het tijd een geschikte opvolger te zoeken.

De Zakenvrouw van het Noorden 2009 is een succesvolle zakenvrouw die actief is binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij heeft een groot netwerk en vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk. De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt.

Kandidaten kunnen vanaf heden worden aangemeld. Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid. Dus kent u of bent u de Zakenvrouw van het Noorden 2009? Ga dan nu naar www.wibevents.nl en meld haar aan!

De uitreiking van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarlijkse evenement Women in Business (WIB) dat op 13 oktober 2009 wordt gehouden in Martiniplaza te Groningen. Women in Business is een succesvol netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan diversiteit in het algemeen. Elk jaar komen inspirerende spreeksters hun licht werpen op de rol van de zakenvrouw. Zo deelden in voorgaande edities onder andere Lucia Rijker en Marlies Dekkers hun ervaringen met het publiek.

Thema's

Partners