VNO-NCW Noord Jaarcongres 23 november 2009

28 Okt 2009

Het Jaarcongres van VNO-NCW Noord heeft dit jaar als thema 'Duidelijke keuzes, nieuwe kansen'. In tegenstelling tot eerdere berichten is het Jaarcongres 2009 verplaatst van 4 november naar 23 november. Locatie: Martiniplaza, Groningen.

2010 belooft het jaar van economisch herstel te worden. Welke keuzes moeten wij als ondernemers hierbij maken? Welke ingrediënten zijn er nodig om in de toekomst te kunnen groeien? Kortom, welke koers moeten wij varen na deze tijd van recessie om daadkrachtig en vol vertrouwen vooruit te kunnen?

Sprekers op het Jaarcongres zijn Bert van der Haar, voorzitter van VNO-NCW Noord, Niek Jan van Kesteren van VNO-NCW Den Haag en Ad Scheepbouwer, CEO van KPN. Als ervaringsdeskundige zal hij ingaan op de vraag wat ondernemers in deze turbulente tijd voor elkaar kunnen betekenen.

Leden van VNO-NCW Noord kunnen zich voor het Jaarcongres aanmelden via deze website. Voorafgaand hieraan vindt de jaarlijkse ALV plaats. Deze begint om 14.30 uur.

Partners