Karin Orsel Dé Vrouwelijke Ondernemer 2009

Karin Orsel Dé Vrouwelijke Ondernemer 2009 10 Nov 2009

Karin Orsel heeft gisteravond in Utrecht de titel Dé Vrouwelijke Ondernemer 2009 in de wacht gesleept. Zij is hiermee de opvolgster van Joke van der Ven van Briefopbestelling.nl uit Groningen. Orsel is bestuursvoorzitter van het scheepvaartbedrijf MFG (Management Facilities Group) uit Delfzijl.

Orsel was voor de prijs voorgedragen door oud-minister Tineke Netelenbos omdat zij zich als enige ondernemersvrouw in een mannenwereld staande houdt. Orsel boekt niet alleen grote successen met haar scheepvaartbedrijf (dat zij zelf is gestart), maar valt ook op door haar rol in de programma's in het Noorden die jonge mensen moeten interesseren voor een beroep in de maritieme sector. De Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar is een prijs die nu vijf jaar bestaat. De verkiezing is een evenement van FZ, Federatie Zakenvrouwen, en is bedoeld voor ondernemende zakenvrouwen. Orsel is voor VNO-NCW Noord actief als bestuurslid in Groningen.

Thema's

Partners