Eindejaarsreceptie met succesvolle ondernemers

Eindejaarsreceptie met succesvolle ondernemers 19 Nov 2009

Op woensdag 16 december aanstaande vindt de Eindejaarsreceptie van VNO-NCW Noord plaats bij de Gasunie in Groningen. Leden kunnen zich alvast inschrijven door in te loggen via de website.

Op de eindejaarsreceptie wil VNO-NCW Noord graag een toast uitbrengen op de kracht van het Noorden. Wij leggen de focus op de toekomst van het ondernemerschap in de regio en gaan de discussie aan over onze krachten en mogelijkheden.

Bert van der Haar zal als voorzitter van VNO-NCW Noord hierover in gesprek gaan met een aantal noordelijke ondernemers die voortreffelijk presteren en de aandacht hebben getrokken door in de prijzen te vallen. Karin Orsel, zakenvrouw van Nederland, en Nelleke Mulder, zakenvrouw van het Noorden, betreden het podium. Maar ook Marc van Gulick, directeur van hotel van het jaar Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterszwaag. En Biense Dijkstra, een van de snelst groeiende ondernemers in Friesland.

Ook zal Van der Haar in gesprek treden met Max van den Berg in zijn hoedanigheid van voorzitter van het SNN. Wat is de rol van het SNN in het Noorden en wat betekenen zijn voor het bedrijfsleven?

Reden genoeg om u nu aan te melden! Leden kunnen zich via deze link aanmelden. Graag mogen wij u op 16 december 2009 bij de Gasunie begroeten, zodat wij met u kunnen proosten op het oude en het nieuwe jaar.

Partners