Groningen geeft, u ook?

Groningen geeft, u ook? 23 Nov 2009

3FM staat van 18 t/m 24 december met de actie Serious Request op de Grote Markt in Groningen. Samen met heel Nederland zamelen bekende DJ’s vanuit het Glazen Huis geld in voor malariabestrijding. Verschillende initiatieven uit het bedrijfsleven zijn al opgestart om geld te genereren.

Voor acties uit de provincie Groningen is het platform Groningen Geeft opgericht. Groningen Geeft bundelt alle actie-initiatieven uit stad en ommeland. Zo kunnen we laten zien dat wanneer álle Groningers samen de schouders eronder zetten, we met zijn allen in staat zijn iets groots neer te zetten in onze stad en provincie.

De Groninger Media zoals RTV Noord en Dagblad van het Noorden besteden volop aandacht aan Groningen Geeft. Zij pikken zelf in het oog springende acties van de website en berichten hierover op radio, tv en in de krant.

Groningen Geeft roept ondernemers in het Noorden op om zelf ook wat te organiseren: Denk bijvoorbeeld aan een inzameling bij de kerstborrel of verkoop uw diensten per opbod. Ook de kleine acties kunnen veel geld opleveren. Meldt initiatieven aan op groningengeeft.nl, bekijk hoe de bestaande initiatieven gesteund kunnen worden, of doneer direct online.

Kortom: ondernemend Groningen, doe mee!

Thema's

Partners