VNO-NCW Noord Jaarcongres 2009 in beeld

VNO-NCW Noord Jaarcongres 2009 in beeld 25 Nov 2009

Het VNO-NCW Noord Jaarcongres heeft de afgelopen week veel reacties opgeroepen. Aanleiding was de speech van onze voorzitter, Bert van der Haar. Hij pleitte voor het samenvoegen van de noordelijke provincies tot één landsdeel, met als naam Friesland. Bekijk het filmpje hierover elders op de homepage of gebruik de link http://video.vno-ncwnoord.nl/.

Ook zijn er foto's van de bijeenkomst gemaakt. Deze vindt u hier.

Naast Van der Haar kwamen Niek Jan van Kesteren en Peter Paul de Vries aan het woord. Van Kesteren, algemeen directeur van VNO-NCW Den Haag, sprak onder andere over de overheidsbezuinigingen en de 'stoutmoedige' plannen van het Noorden om te pleiten voor een landsdelige provincie.

Benieuwd naar zijn verhaal en dat van Peter Paul de Vries, CEO van Value8? Kortom, benieuwd naar ons Jaarcongres (thema: Duidelijke keuzes, nieuwe kansen)? Het videobulletin is te vinden op de homepage of via deze link.

Partners