Videobulletin: Eindejaarsreceptie 2009

Nieuws video bulletin ouderjaarsreceptie 2009 23 Dec 2009

Vorige week woensdag vond de Eindejaarsreceptie van VNO-NCW Noord bij de Gasunie in Groningen plaats. Met duidelijke verhalen van succesvolle noordelijke ondernemers en Max van den Berg als voorzitter van het SNN was de avond inhoudelijk goed gevuld.

Voorzitter Bert van der Haar interviewde de ondernemers en Van den Berg en sloot af met een culinaire quiz, waarna er gezamenlijk getoast kon worden op het oude én het nieuwe jaar.

Heeft u de Eindejaarsreceptie gemist, of bent u benieuwd naar de beelden van de avond: bekijk dan ons videobulletin, inclusief een interview met Durk van Tuinen, voorzitter van VNO-NCW Friesland, over de zorgen omtrent Natura 2000.

VNO-NCW Noord wenst u fijne dagen en een voorspoedig 2010!

Partners