Balkenende bezoekt Vereeniging van Handelaren Groningen

Balkenende 18 Mei 2010

Het bestuur van de Vereeniging van Handelaren Groningen nodigt leden van VNO-NCW Noord van harte uit voor een bijeenkomst op vrijdag 21 mei. Demissionair minister-president Jan Peter Balkenende zal hierbij een inleiding verzorgen.

De bijeenkomst wordt gehouden op vrijdag 21 mei a.s. in Zaal Balk te Zuidhorn. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Demissionair premier Balkenende zal spreken vanaf circa 20.15 uur. Het onderwerp van zijn speech is: 'Economisch perspectief voor Noord-Nederland door de ogen van een nieuw kabinet'.

Wegens de last-minutetoezegging van onze demissionair minister-president realiseren wij ons dat het kort dag is. Gezien de actualiteit die we u hier echter mee kunnen brengen, hebben we besloten deze toezegging met beide handen aan te grijpen.

De Vereeniging van Handelaren Groningen wil de leden van VNO-NCW Noord deze interessante bijeenkomst niet onthouden. U kunt zich dan ook aanmelden voor de bijeenkomst via een mail naar henny.beugel@beljon.westerterp.nl

telefoon: 0513 - 656 174 of 06-53 16 40 82

Thema's

Partners