Symposium Wereld Zaken: beter weten is beter doen!

het faire noorden 1 Nov 2010

Er borrelt iets in het nuchtere Noorden. Lokale overheden, onderwijs en ondernemers denken en doen duurzaam! Ook u kunt er niet meer omheen. Neem op woensdag 17 november deel aan het symposium Wereld Zaken!

Waarom en hoe kunt u als ondernemer of overheid invulling geven aan internationaal duurzaam ondernemen, waaronder fair trade? Laat u inspireren door collega’s en jongeren! Wereld Zaken biedt een informatief en interactief programma over verantwoorde, eerlijke internationale handel. Want beter weten is beter doen!

In een parallelprogramma werken cursisten van het Friesland College in (fictieve) internationaal duurzame bedrijfjes. In een datingsessie toetsen cursisten hun kennis en ervaring aan die van u. Ontdek hoe duurzaam uw eventuele toekomstige werknemers duurzaam denken en doen. Tijdens de plenaire afsluiting presenteren de cursisten hun bedrijven en wordt de beste ‘Wereld Zaak’ uitgekozen.

U kunt zich voor 12 november opgeven bij Noor van der Graaff via noor@tumba.nl. Omdat er maar ruimte is voor een beperkt aantal mensen is het verstandig u tijdig op te geven. Kijk voor meer informatie op www.hetfairenoorden.nl

Thema's

Partners