Bedrijfsleven aan tafel voor atelier Oerol

oerol 9 Mrt 2011

Oerol is een evenement met landelijke en internationale uitstraling, op Friese bodem. Als een van de culturele hoogtepunten van het jaar is het in economisch opzicht van groot belang voor Noord-Nederland.

Het noordelijk bedrijfsleven is onlosmakelijk met Oerol verbonden. Om de dertigste editie van dit festival mede mogelijk te maken, vindt woensdag 16 maart in het kader van de donateurscampagne ‘Aan tafel voor Atelier Oerol’ een speciaal fundraising diner plaats.
VNO-NCW Noord nodigt u uit om aan te schuiven en mee te genieten!

Wees er snel bij: schuif aan bij Wende Snijders, Ellen ten Damme en Nynke Laverman!
Een 120 meter lange tafel op het Westergasterrein in Amsterdam is woensdag 16 maart het toneel van de toekomst van theaterfestival Oerol, met daaraan en daarop spetterende optredens van o.a. Wende Snijders, Ellen ten Damme en Nynke Laverman. Zij betreden die avond de tafel voor Atelier Oerol, de werkplaats voor jonge makers die onder druk staan door financiële tekorten. Niet alleen zal tijdens deze avond genoten worden van een (h)eerlijk diner door culinair avonturier André Amaro, ook zal de huidige generatie Atelier deelnemers samen met hen op tafel klimmen en laten zien welk talent het Atelier heeft voortgebracht. 

Oerol 2011 begint in Amsterdam
De avond staat in het licht van de donateurscampagne ‘Aan tafel voor Atelier Oerol’ en is tegelijkertijd een opmaat naar het dertigste Oerol festival, van 17 tot en met 26 juni 2011. Oerol maakt daarom aan het einde van de avond het thema van komend festival bekend.

Kaarten
Kaarten voor deze avond kosten 45,- (inclusief eten, drinken en programma). Via http://tickets.oerol.nl kan je tot 10 maart kaarten bestellen. Er is geen kaartverkoop aan de deur.

Donateurs krijgen gratis toegang
Bezoekers die zich nog voor 16 maart opgeven als donateur, krijgen gratis toegang en kunnen met hun donatie profiteren van een fiscaal aantrekkelijke regeling; donaties zijn tot 52% aftrekbaar van de belasting. Wil je meer informatie over het donateurschap, kijk op www.oerol.nl of mail sanne@oerol.nl.  

De avond wordt mogelijk gemaakt door de Westergasfabriek B.V. en TAFEL van de IDEE. Het nieuwe mobiele concept van Mobile Arts / Terts Brinkhoff (voorheen de Winterparade) en alle belangeloos meewerkende artiesten.
Fotografie: Boudewijn Bollmann, Michiel Landeweerd, Diederik de Klerk, Pieter Crucq.

Thema's

Partners