Conferentie: Groeien Gewoon Doen!

ladies lunch VNO-NCW Noord 2011 3 Mei 2011

Conferentie Vrouwelijke Groeiondernemers: “Groeien Gewoon Doen!”

VNO-NCW Noord brengt in het kader van diversiteit graag een exclusief event voor vrouwelijke groeiondernemers bij u onder de aandacht. Op donderdag 9 juni 2011 aanstaande vindt de conferentie Vrouwelijke Groeiers plaats bij het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie in Den Haag. Prominente sprekers zoals Maxime Verhagen, Carl van de Velde en zakenvrouw van het jaar 2010 Marlies van Wijhe zullen aandacht besteden aan specifieke uitdagingen voor vrouwelijke ondernemers met groeiambitie.

Het event richt zich specifiek op vrouwelijke ondernemers met grotere bedrijven, die al langer bestaan en minimaal € 0,5 miljoen omzet draaien. Zij kunnen via een interactief forum aangeven aan welke informatie en kennis zij het meeste behoefte hebben. Op deze wijze bepalen de deelnemers aan de conferentie zelf de invulling van de workshops. Daarnaast gaan zij ook aan de slag gaan met hun Strategische Foto: Wat is mijn ondernemersdroom, waar wil ik naar toe en wat kan ik morgen al aanpakken?

Voor nadere informatie zie de flyer die u kunt downloaden via deze link en http://www.port4growth.nl/pagina/vrouwenconferentie. U kunt zich ook aanmelden via een e-mail naar a.c.j.steentjes@minez.nl

Partners