NPAL zoekt projectmanager

26 Mei 2011

De stichting NPAL is op zoek naar een Junior Projectmanager (m/v) die recent is afgestudeerd en zijn/haar carrière een vliegende start wil geven door bij veel bedrijven in de keuken te kijken en zich te verdiepen in het thema ‘Productiviteitsverbetering’.

NPAL: strategisch partner VNO-NCW Noord
Investeren in ontwikkeling. Dat is waar de NOM voor staat. De NOM stimuleert duurzaam winstgevende economische activiteiten in het noorden van Nederland. Met kennis, kapitaal, contacten en een grote dosis enthousiasme en betrokkenheid.

De NOM heeft de ambitie om noordelijke bedrijven te helpen bij het versterken van hun concurrentiepositie. Productiviteitsverbetering is hiervoor een belangrijke graadmeter. Activiteiten waarmee NOM noordelijke bedrijven kan helpen om de productiviteit te verbeteren zijn onder gebracht in de stichting NPAL, waarbij VNO-NCW Noord strategisch partner is.

NPAL staat voor Noordelijke ProductiviteitsAlliantie. NPAL ontwikkelt en organiseert met name clusters waarin bedrijven van elkaar en met elkaar leren. Ook FME en SBE zijn strategische partners waarmee NPAL nauw samenwerkt.

De stichting NPAL is op zoek naar een:

Junior Projectmanager (m/v)

die recent is afgestudeerd en zijn/haar carrière een vliegende start wil geven door bij veel bedrijven in de keuken te kijken en zich te verdiepen in het thema ‘Productiviteitsverbetering’.

Meer weten over de functie? Lees de hele vacature via deze link.

Partners