Top of Holland reikt exportboek uit aan VNO-NCW Noord

top of holland 24 Jun 2011

Lambert Zwiers, directeur VNO-NCW Noord, ontving gistermiddag het eerste exemplaar van de nieuwste exporteditie van Top of Holland. Dit boek laat zien waar Noord-Nederland voor op economisch gebied en geeft een beeld van onze rijke historie.

Tijdens de bijeenkomst van het bedrijfsnetwerk Top of Holland in het WTC Expo in Leeuwarden ging Lambert Zwiers in op de kansen voor Noord-Nederland, met name binnen de energiesector, en de noodzaak tot verbetering van onze infrastructuur. Wilt u meer weten over Top of Holland of bent u geïnteresseerd in het boek? Kijk dan op www.topofholland.nl

'Gerko van IJsselmuiden (rechts) reikt namens Top of Holland het eerste exemplaar van hun exporteditie uit aan Lambert Zwiers, directeur VNO-NCW Noord.' (Foto: Erik Post Fotografie)

 


Thema's

Partners