NPAL Jaarcongres over toekomst noordelijke industrie

npal_industrie 16 Nov 2011

Op 8 december organiseert de NOM het NPAL jaarcongres. Het congres zal in het teken staan van Productiviteitsverbetering en de Toekomst van de Noordelijke Industrie.

NPAL, de Noordelijke ProductiviteitsAlliantie. Hét netwerk voor noordelijke bedrijven die hun productiviteit continu willen verbeteren. Binnen de clusters van de NOM en NPAL gebeurt dit samen met collega-ondernemers en voorbeeldbedrijven maar ook met externe deskundigen, partners enkennisinstellingen. De praktijk leert dat deze aanpak helpt om verbeterideeën en -plannen sneller om te zetten in concrete meetbare resultaten.

Tijdens het congres komen vier aansprekende voorbeelden van noordelijke bedrijven aan bod. Alle vier gebaseerd op het uitgangspunt: leren door te doen! Immers, ‘Horen is vergeten, zien is onthouden, doen is begrijpen’. De resultaten zullen u aan het denken zetten en wellicht stimuleren om met nog meer energie, verbeteringen binnen uw bedrijf te realiseren.

Ook wordt de NPAL Industrieagenda 2012-2017 gepresenteerd. Gemaakt op basis van input van ondernemers die deelnemen in NPAL. De agenda geeft een goed beeld van de prioriteiten van het noordelijke bedrijfsleven in de komende vijf jaren. De kwaliteit en beschikbaarheid van medewerkers maar ook de toepassing van nieuwe duurzame technologie staan hoog op de prioriteitenlijst. De uitkomsten zijn voor de regio relevant. Voor u als ondernemer, maar zeker ook voor beleidsmakers én voor de NOM. Voor NPAL en haar deelnemers zal het in de komende jaren een belangrijke inspiratiebron zijn.
Het congres vindt plaats in de Euroborg in Groningen. Klik hier voor het programma.

Wilt u hierbij zijn? U kunt zich hier aanmelden.

Thema's

Partners