Talent Recruiting Noord: Noordelijke werkgevers in schijnwerpers

trn2012 21 Dec 2011

Treft het groeiend tekort aan arbeidskrachten in de regio ook uw organisatie? Hoger opgeleid talent lijkt de mogelijkheden van de Noordelijke arbeidsmarkt niet voldoende te kennen. Hét moment om de werkgevers en kansen van onze regio extra onder de aandacht te brengen.

Talent Recruiting Noord biedt u een platform zich aan dit talent te presenteren. Kom tijdens dit career event op 21 maart 2012 in de Der Aa-kerk, hartje Groningen, in contact met zo’n 1000 high potentials uit het Noorden. Met de komst van de Honourstudenten van zowel de RUG als de Hanzehogeschool maken topstudenten kennis met uw organisatie. U ontmoet hier studenten op zoek naar een stage of afstudeeropdracht: een mooie mogelijkheid talenten al tijdens hun studie kennis te laten maken met uw bedrijf.

Een bedrijfsstand, toegang tot de CV database, een online profiel, vacatures en de mogelijkheid tot 1-op-1 gesprekken: Talent Recruiting Noord biedt werkgevers verschillende podia. Kom onder de aandacht van hét talent van de toekomst en laat zien wat het Noorden hen te bieden heeft!

Voor meer informatie kijkt u op de website http://talentrecruitingnoord.nl/bedrijven of neemt u contact op via trn@talentcareercenter.nl / 06 31773494. Graag ontmoeten wij u op 21 maart 2012 in der Aa-kerk te Groningen!

VNO-NCW Noord ondersteunt Talent Recruiting Noord als partner van harte.

Partners