'Benut extra dag in 2012 goed'

what women want 24 Jan 2012

Met een knipoog naar de geschiedenis is ter gelegenheid van de schrikkeldag 2012 het initiatief WhatWomenWant.nu geboren. Dit seminar, naar een idee van De Nieuwlande Groep, is gericht op het ontwikkelen van nieuwe economische activiteiten. Tijd voor het nieuwe ondernemen.


"Seminar What Women Want: Benut extra dag in 2012 goed"

Op 29 februari, de extra dag in 2012, is het schrikkeldag. Een dag waarop van oudsher, volgens de Van Dale, vrouwen mogen uitnodigen, mannen en vrouwen.

Met een knipoog naar de geschiedenis organiseren ondernemende vrouwen, die hun sporen hebben verdiend, het seminar “WhatWomenWant.nu”, een prikkelende kijk op economische ontwikkelingen. Het seminar op 29 februari 2012 duurt van 15.00 uur tot 21.30 uur. Locatie: De Bonte Wever, Assen.

Het seminar is gericht op het ontwikkelen van (nieuwe) economische activiteiten en het versterken van de professionaliteit.

Een gevarieerd aansprekend programma met interessante inleidingen en workshops, verzorgd door krachtige ambitieuze vrouwen, bekende noordelingen die een prijs hebben gehad (van “Gouden Kruiwagen” tot “Gouden Gazelle Award”). Onder andere Renate Groenewold en de “Zakenvrouw van het Noorden” 2009 en 2010 doen mee. Voor meer informatie en aanmeldingen verwijzen we u graag naar onze website: www.whatwomenwant.nu.  

 Opgave kan via de website.

Thema's

Partners