Noorderlinkdagen: werkcongres over fundamentele veranderingen

noorderlink2010 17 Mrt 2012

De Noorderlinkdagen 2012, een tweejaarlijks terugkerende evenement georganiseerd door Noorderlink, zijn dit jaar van een compleet andere opzet. In plaats van twee dagen, wordt het congres gehouden op één dag. En voor het eerst geen symposium, maar een werkcongres. Specifiek bedoeld voor iedereen met invloed in organisaties.

Fundamenteel anders
Het werkcongres op donderdag 11 oktober 2012 wordt een stevige dag, met een (vroege) ochtend-, middag- en avondprograma. Congresgangers gaan daadwerkelijk aan het werk, met elkaar, met fundamentele kwesties die leven in grote organisaties. Uiteindelijk doel is om aan het eind van de congresdag letterlijke antwoorden en oplossingen aan te dragen en op te leveren. Daarnaast zijn er uiteraard tal van bekende inspirators en is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken, voor ontspanning en om te genieten van bijzondere acts.

Fundamentele kwesties
De thema’s van de Noorderlinkdagen 2012 zijn ingegeven door de diverse organisaties die deel uitmaken van Noorderlink. Zij hebben fundamentele kwesties en vraagstellingen aangedragen, waarvoor zij een oplossing of antwoord zoeken. Grote gemene deler in de aangedragen onderwerpen is het vastzitten in veronderstelde, bestaande structuren en patronen die zowel de organisaties als medewerkers beperken in hun vrijheid.

Beperkende elementen waar alle organisaties zich in herkennen zijn de groeiende regeldruk, de vervaging van de organisatiegrenzen en het samenspel tussen verschillende groepen medewerkers. Dat het tijd is voor actie, komt tot uitdrukking in de titel en ondertitel van de Noorderlinkdagen 2012: Modern Times. Wij grijpen in! Een werkcongres over noodzakelijke, fundamentele veranderingen in organisaties.

Voor wie?
De Noorderlinkdagen 2012 zijn specifiek bedoeld voor iedereen met invloed binnen een organisatie. Werknemers die ervoor zorgen dat zaken ook daadwerkelijk gebeuren, die letterlijk van aanpakken weten, die invloed op en zeggenschap hebben over zaken die er echt toe doen. Samenvattend zijn het de connectors, de innovators, de eigenwijze werknemers en leidinggevenden waarvoor dit werkcongres specifiek bedoeld is. Zij kunnen het verschil maken!

Korting bij voorinschrijven
Tijdens de Noorderlinkdagen 2012 gaan de bezoekers aan het werk met fundamentele kwesties waar organisaties tegenaan lopen. Het werkcongres op 11 oktober is bedoeld voor alle organisaties die zich hierin herkennen.
Organisaties die niet zijn aangesloten bij Noorderlink, profiteren van een flinke korting op een toegangskaart. Bij voorinschrijving voor 1 juni a.s. via noorderlinkdagen.nl betalen zij slechts € 450 in plaats van € 525.

Noorderlinkdagen
De Noorderlinkdagen worden elke twee jaar georganiseerd in Groningen. Dit drukbezochte evenement kenmerkt zich iedere editie opnieuw door aansprekende thema’s op het gebied van management- en organisatie ontwikkelingen, vertaald in een spectaculair programma, met tal van nationale en regionale sprekers en altijd op een bijzondere locatie in de stad Groningen; ditmaal in de Euroborg.

Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie of voorinschrijving naar www.noorderlinkdagen.nl

Thema's

Partners