Bollegraaf genomineerd voor Koning Willem I Prijs

bollegraaf_kw1 4 Apr 2012

Bollegraaf Recycling Machinery uit Appingendam is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. Deze nationale ondernemingsprijs wordt op 8 mei 2012 aan één van de drie genomineerden MKB organisaties uitgereikt door Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje.

Directeur Heiman Bollegraaf ontving de nominatie tijdens de bijeenkomst ALV / Meet the Chairmen uit handen van Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW) en) en Bert van der Haar. Wientjes is ook bestuurslid Koning Willem I Stichting, Van der Haar lid van de regionale selectiecommissie Noord van de Koning Willem I Stichting. Bollegraaf is genomineerd in de categorie MKB. De Koning Willem I Prijs wordt één keer in de twee jaar uitgereikt. Op 8 mei 2012 gebeurt dit voor de 27e keer. Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, zal de ondernemingsprijs tijdens de feestelijke uitreiking op de Floriade aan de winnaars overhandigen.

Over de Koning Willem I Stichting
De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting, met actieve steun van het Ministerie van EL&I. De Stichting is in 1958 in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven gelieerde organisaties en De Nederlandsche Bank. In het bestuur zijn o.a. vertegenwoordigd: De Nederlandsche Bank N.V., Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie, VNO-NCW, MKB-Nederland, NIVE, Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel, Instituut Nederlandse Kwaliteit, TNO, Kamer van Koophandel Nederland en Koninklijk Instituut van Ingenieurs, De Nederlandse Staatsloterij. Voor meer informatie zie: www.kw1prijs.nl

Thema's

Partners