Gezocht: Ondernemerstalent (m/v)

JOP_2012 11 Jun 2012

Ben je die ene succesvolle en ambitieuze ondernemer uit het Noorden die begonnen is in 2008, 2009 of 2010? Meld je dan aan voor Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2012. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 15 juni aanstaande.

Wat is JOP?
JOP is bedoeld om die ambitieuze ondernemers en ZZP’ers, die nog net dat duwtje nodig hebben om het helemaal te gaan maken, een podium te bieden. Vandaar dat de nieuwe... slogan voor de komende jaren luidt: ‘Laad je op met JOP’. Het thema voor 2012: ‘Energie’ sluit hier perfect op aan en past geheel in deze tijd. Dé Jonge Ondernemersprijs geeft energie, vraagt energie, laadt op, zet in beweging en geeft stuwende kracht.

Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden is de unieke, meest prestigieuze ondernemersprijs voor ondernemers in Friesland, Groningen en Drenthe. Dit jaar wordt de prijs voor de elfde keer uitgereikt, op 20 november 2012.
Het is in 2012 de eer aan de provincie Drenthe om de grote JOP-finale te verwelkomen!

Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden: een prijs die jou en je onderneming erkenning geeft, je veel publiciteit oplevert en waarmee je een heel nieuw netwerk aanboort! Voor de winnaar van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden gaan deuren open die anders wellicht gesloten blijven.

Aanmelden
Ben jij die ondernemer/ZZP’er die voor deze prijs in aanmerking komt? Meld jezelf aan via onze website: www.jongeondernemersprijs.nl. Hier lees je ook alle succesverhalen van de winnaars van de afgelopen 10 jaar!

Thema's

Partners