Wie nomineert u voor de Ambassadeprijs 2012?

NL ambassade in Berlijn 5 Okt 2012

Bent u enthousiast over de ondersteuning die uw bedrijf in de afgelopen 2 jaar kreeg van een Nederlandse ambassade of van een consulaat in het buitenland? Nomineer deze post dan nu voor de Ambassadeprijs 2012.

In januari 2013 zullen Fenedex, VNO-NCW en MKB Nederland voor de 15de keer de Ambassadeprijs uitreiken aan de beste Nederlandse ambassade of consulaat in het buitenland. De selectie van de winnaar gebeurt op basis van de mening van het exporterend bedrijfsleven. Ook u kunt dus meebepalen wie de winnaar wordt.

Het invullen van de enquête kost nog geen 5 minuten tijd en de gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Ook als u geen gebruik maakt van diplomatieke posten kunt u dit via het vragenformulier laten weten.

De tweejaarlijkse Ambassadeprijs stimuleert diplomatieke posten om zich in te zetten voor u, het internationaal actieve bedrijfsleven. In het kader van economische diplomatie kunnen deze posten onder andere van nut zijn bij het traceren van lokale (markt)informatie, verduidelijken van wet- en regelgeving en bij het oplossen van handelsproblemen.

Fenedex, VNO-NCW en MKB Nederland zijn voorvechters van verdere verbetering van de economische diplomatie. Uw input is van groot belang om de juiste aanbevelingen te kunnen doen. Zodat u weer kunt profiteren van een nog betere dienstverlening in de toekomst.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw mening.


Foto: Nederlandse ambassade in Berlijn

Partners