Kick-off Zakenvloer 050

zakenvloer 050 8 Okt 2012

Op 7 februari 2013 vindt in MartiniPlaza Groningen de eerst editie van Zakenvloer050 plaats. Wat Zakenvloer050 anders maakt dan andere zakenevenementen, is dat de deelnemer eigenaar wordt van een stukje beursvloer in de vorm van een vloerkleed. Om dit nieuwe concept voor ontmoeting en verbinding te introduceren wordt er op woensdag 10 oktober van 15.30 tot 18.00 uur in MartiniPlaza Groningen een kick-off georganiseerd.

Uitgaan van persoonlijke kracht en authenticiteit
Zakenvloer050 is dus letterlijk “de vloer op om zaken met elkaar te doen”. De opzet is laagdrempelig en benaderbaar. Het gaat niet om groot, mooi of commercieel maar om persoonlijke kracht en authenticiteit. Het eigen stukje vloer wordt eigen gemaakt door een gepersonaliseerd vloerkleed en festivalchairs. Op het kleed staat uw bedrijfslogo, een passende uitspraak of een verhelderende productfoto van uw onderneming. Het vloerkleed is uw visitekaartje en hierop kan afgesproken worden met andere vloerhouders en bezoekers. Doordat er geen dure stand nodig is kan iedere ondernemer, groot of klein, meedoen en ontstaan er andere gesprekken en verfrissende combinaties. Zakenvloer050 verbindt persoonlijk contact daarnaast met de inzet van nieuwe marketingtools en social media toepassingen. Zo is de virtuele vloer via de website te zien en kunnen deelnemers zelf bepalen naast wie en waar ze willen liggen. Voorafgaand aan het evenement kan er contact gelegd worden met de andere vloerhouders en kunnen er afspraken gemaakt worden via de agendafunctie.

Kick-off Zakenvloer050
Op woensdag 10 oktober wordt er van 15.30 tot 18.00 uur in MartiniPlaza Groningen een kick-off georganiseerd. Tijdens deze kick-off zal het concept ‘Zakenvloer’ worden toegelicht door initiatiefneemster Annet van Limburg en zal schrijfster Jeanet Bathoorn de Social Media Award 050 introduceren. Ron van Gent, directeur van MKB Noord, zal de kick-off afsluiten door het startsein te geven voor succesvol zaken doen, waarna er gelegenheid is tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Bent u als ondernemer geïnteresseerd? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: myrthe@zakenvloer050.nl

Voor meer informatie over Zakenvloer050 kijk op www.zakenvloer050.nl

Thema's

Partners