Best Managed Companies 2013: Is your comfort zone future-proof?

bmc2013 16 Okt 2012

Wie de komende jaren succesvol wil ondernemen, moet het blikveld verruimen en uit de comfort zone stappen. Is uw bedrijf voorbereid op een veranderend concurrentieveld en op andere markten, kortom: future-proof? Deelname aan het Best Managed Companies programma biedt u het antwoord.

De groei binnen Europa stagneert al enige tijd. Tegelijkertijd worden opkomende markten zoals de BRIC-landen steeds belangrijker. Hoe speelt u daarop in met uw bedrijfsvoering? Wordt het tijd om over de – volgende – grens te kijken? Met het Best Managed Companies programma zoeken Deloitte, TiasNimbas Business School en VNO-NCW alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar naar de best geleide ondernemingen uit het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Thema in 2013: ‘Is your comfortzone futureproof?’

Voordelen Best Managed Companies
Een belangrijk onderdeel van het programma is dat uw strategie, bedrijfsvoering en resultaten grondig onder de loep worden genomen met het wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen Business Maturity Model. Daarnaast profiteert u van professionele feedback van een Deloitte coach, een benchmark en een netwerk van succesvolle ondernemers.
 
Meer informatie
Uitgebreide informatie over het programma, het Business Maturity Model, de deelnamecriteria en de data van bedrijfsbezoeken en dergelijke kunt u vinden op www.deloitte.nl/bmc. U kunt zich daar ook kosteloos inschrijven via het online formulier.

Thema's

Partners