Seminar over zaken doen in en export naar Brazilië

Brazilie_Rio 25 Okt 2012

Brazilië is booming. Dit Zuid-Amerikaanse land is op het moment één van de economische grootmachten in de wereld. Ook heeft Brazilië genoeg potentie om zich snel verder te ontwikkelen. Voor een Nederlandse ondernemer is Brazilië daarom een uitermate interessant land om zaken te doen. Maar... hoe pak je zoiets aan?
 
Op donderdag 13 december 2012 organiseert de Kamer van Koophandel in samenwerking met WTC Leeuwarden een seminar over zaken doen in en export naar Brazilië. Met het aanbod van een aantal deskundige sprekers en door het volgen van workshops kunt u deze middag de tips en ‘tricks’ leren om uw zaken te verleggen naar Brazilië. Namens de Kamer van Koophandel Noord-Nederland nodigen wij u van harte uit voor dit seminar.
 
Lees meer via: www.kvk.nl/seminarbrazilie. Het programma is van 14.00 tot 18.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk.

Partners