Werkbezoek premier Rutte aan VNO-NCW Noord en Mediacentrale

rutte_2013 29 Jan 2013

Op dinsdag 29 januari ’s avonds en 30 januari ’s morgens is minister-president Mark Rutte te gast bij VNO-NCW Noord. Vanavond staat een diner pensant met noordelijke ondernemers en bestuurders op het programma, morgen bezoekt de premier de Mediacentrale in Groningen.

Het werkbezoek van de minister-president staat in het teken van jong en innovatief ondernemerschap en de kracht van de bloeiende internetsector in Groningen in het bijzonder. De Mediacentrale staat hiervoor symbool, als smeltkroes van veelal jonge, succesvolle bedrijven die in een flexibele omgeving bij elkaar komen.

Tijdens het bezoek staan innovaties en ontwikkelingen in het bedrijfsleven, zaken doen via internet, internationaal ondernemerschap, de ontwikkelingen en successen in de ICT-sector en de rol van het MKB in Noord-Nederland centraal. Ook bekijkt de minister-president de samenwerking van bedrijven met de Hogescholen en de Rijksuniversiteit Groningen en gaat hij in gesprek over mogelijke belemmeringen die ondernemers ervaren binnen hun bedrijfsvoering.

Thema's

Partners