'Inkoper ontmoet ondernemer'

martiniplaza 19 Feb 2013

In samenwerking met de initiatiefnemers van het 'Actieplan Ondernemersvriendelijk Aanbesteden' (MKB-Nederland Noord, Bouwend Nederland Noord en VNO-NCW Noord) organiseren de KvK en het Inkoop Platform Groningen een bijeenkomst. Graag brengen wij u hiervan op de hoogte. Deze bijeenkomst is met name gericht op bedrijven uit de provincie Groningen.

Als ondernemer wilt u graag nieuwe opdrachten binnenhalen. Opdrachten van publieke partijen horen daar ook bij. Maar hoe komt u met hen in contact?

Bezoek woensdag 13 maart de bijeenkomst ‘Inkoper ontmoet ondernemer’ in MartiniPlaza in Groningen en kom te weten hoe Groninger publieke partijen hun inkoop georganiseerd hebben. Op deze bijeenkomst zijn alle partijen van het Inkoop Platform Groningen (IPG) aanwezig. Dit is een samenwerking tussen dertien publieke partijen in Groningen. Zij willen meer opdrachten terecht laten komen bij het regionale bedrijfsleven. Dit bevordert de regionale economie. Maar hoe bereik je dat? Die vraag staat centraal op het congres.

Programma
De bijeenkomst start om 10.00 uur. Tijdens het ochtendprogramma komt u te weten wat het IPG voor u kan betekenen en krijgt u inzicht in het inkoopproces van de deelnemende bedrijven. Na een netwerklunch gaat u ’s middags zelf aan de slag tijdens twee workshoprondes.

U heeft keuze uit verschillende onderwerpen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Meer weten over het programma en de workshops? Kijk dan op www.kvk.nl/inkoopnoord

Geïnteresseerd?
Ga naar www.kvk.nl/inkoopnoord en meld u snel aan want er is plek voor maximaal 250 deelnemers!

Thema's

Partners