Gezocht: MKB Bedrijven met een uitdaging!

groningen_makeamove 4 Mrt 2013

Dit jaar organiseert Make a Move op maandag 15 april 2013 een speciaal onderdeel op de Carrièreweek: de Assessment Day. Tijdens de Assessment Day in de Euroborg in Groningen zullen 40 geselecteerde topstudenten in teamverband werken aan vier actuele problemen en uitdagingen die spelen bij bedrijven in Noord-Nederland. Dit is voor uw bedrijf dé kans om topstudenten over uw vraagstuk te laten buigen en daarnaast uw bedrijf te profileren onder deze studenten.  U gaat gegarandeerd naar huis met 4 innovatieve, op maat gemaakte adviezen voor uw vraagstuk.

Make a Move Carrièreweek
De Make a Move Carrièreweek is één van de grootste recruitment evenementen van Noord-Nederland. Jaarlijks krijgen zo’n 20-30 bedrijven de mogelijkheid om in contact te komen met 300-400 studenten, afkomstig van verschillende faculteiten van de Rijksuniversiteit Groningen. Naast de reguliere onderdelen van het evenement, zoals bedrijfspresentaties, workshops en lunchen/diners, organiseert Make a Move dit jaar voor het eerst de Assessment Day. Voor meer informatie over Make a Move verwijzen wij u graag door naar hun website: www.makeamove.nl

Vraagstuk uit uw bedrijf
Tijdens de opening krijgt u de gelegenheid om een relevant vraagstuk binnen uw organisatie te pitchen aan de topstudenten. Vervolgens zullen zij zich in groepen van 10 studenten buigen over uw vraagstuk.  Tevens kunnen de studenten achtergrondinformatie vergaren door gesprekjes met u te voeren. Zo wordt de interactie tussen student en bedrijf gewaarborgd.  Aan het eind van de middag zullen zij hun oplossing voor uw vraagstuk presenteren. U gaat gegarandeerd naar huis met 4 innovatieve, op maat gemaakte adviezen voor uw vraagstuk.

Waarom is dit interessant?

Studenten hebben een verfrissende blik op problemen en zullen er ook een objectievere blik op hebben. Daarnaast zijn zij wetenschappelijk opgeleid en dat leidt er toe dat zij vaak met hele innovatieve ideeën komen, die ook daadwerkelijk implementeerbaar zijn.

Interesse? Neem dan contact op met Make a Move Groningen (tel: 050-3637928, mail: jelmer.devries@makeamove.nl). Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 15 maart a.s.

Thema's

Partners