Verkiezing gemeente met het beste ondernemersklimaat

Verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente 14 Mrt 2013

Gemeenten realiseren zich niet altijd wat de impact is van hun beleid op uw bedrijf. Denk daarbij aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en aanbestedingsbeleid. MKB-Nederland,  en VNO-NCW Noord uiteraard ook, willen dat gemeenten zich realiseren dat u als ondernemer van groot belang bent voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor juist u de ruimte krijgt om te ondernemen! Vanuit die overtuiging reikt MKB-Nederland dit jaar opnieuw een prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat.


De verkiezing van de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland kan een belangrijke stimulans zijn voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers. VNO-NCW Noord roept u dan ook op uw stem te laten horen en mee te doen aan de verkiezing van MKB-Nederland door hier de vragenlijst in te vullen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mkbvriendelijkstegemeente.nl.


De resultaten worden medio 2013 bekend gemaakt.

Partners