She-Vent: vrouwen en mannen met pit!

hak2012 she-vent 25 Mrt 2013

Na het succes van She-Vent in 2012 organiseren Dorothea Piek van Buro Goeie Grond en Monique Huizenga van Niquell organisatiebureau op dinsdag 28 mei a.s. She-Vent 2013 in congrescentrum Hanze Plaza in Groningen. Het thema van dit jaar is 'Vrouwen en mannen met pit!'

Bekijk hier een impressie van 2012

Dit jaar is het thema ‘vrouwen en mannen met pit’! Zeker in deze tijd heb je een flinke dosis lef nodig bij het jezelf staande houden.  Bij het ondernemen, maar ook wanneer je in loondienst bent, verandert er veel. Er worden andere competenties van je verwacht, je moet meer gaan samenwerken en netwerken is niet meer weg te denken. She-Vent 2013 is dé manier om in contact te komen met die gedreven ondernemers/werknemers die winst willen halen uit kennisdeling, elkaar zaken gunnen en om volop te netwerken.

Inmiddels wordt met partners (o.a. VNO-NCW Noord), sprekers en workshopgevers een mooi programma ‘met pit’ samengesteld. Het belooft ook dit jaar een inspirerend, divers programma te worden.

De Hak

Op 28 mei wordt ook opnieuw De Hak uitgereikt. Een prijs voor die man of vrouw die zich sterk maakt voor diversiteit op de werkvloer. Die het belang van een eerlijke man-vrouw verdeling in alle lagen van de organisatie inziet. Wie gun jij deze prijs? Wie is op dit moment het boegbeeld van diversiteit in Noord-Nederland? Draag hem of haar voor, die volgens jou deze titel verdient via info@she-vent.nl.

In 2012 is de eerste Hak uitgereikt aan Jojo Bottema, directeur Facilitair Bedrijf van de Rijksuniversiteit Groningen. Haar visie: ‘Ik kies voor goede vrouwen en die zijn er genoeg’. Dit resulteerde er in vijf jaar tijd in, dat na haar aanstelling 100 vrouwen en 151 (voornamelijk technische) mannen werkzaam zijn bij het Facilitair Bedrijf van de Rijksuniversiteit Groningen.

Deelname en aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden voor She-Vent vrouwen en mannen met pit! Stuur een mail naar info@she-vent.nl en verzeker jezelf van een plek op 28 mei. Voor € 125,00 (per persoon) beleef je een compleet verzorgde, inspirerende dag met aansprekende sprekers, pittige workshops en volop netwerkmogelijkheden.

Heb je ideeën, vragen of wil je meer informatie over She-Vent?
Neem dan contact met ons op via info@she-vent.nl  of Twitter( @she-vent)!

Partners