Drentse ondernemers inspireren Drentse ondernemers

drenthe onderneemt het 17 Mei 2013

Woensdag 29 mei 2013 vindt het Drentse ondernemerssymposium 'Kansen zien, kansen plukken' plaats bij Stenden Hogeschool in Emmen. Met dit symposium willen de initiatiefnemers de kracht van de regio laten zien. Ondernemers vormen het hart van Drenthe. Onder het motto 'Drenthe onderneemt het' inspireren Drentse ondernemers elkaar met goede zakelijke ideeën en ervaringen. Bekende Drentse ondernemende personen als Geert Prins (Well Services Group), Jan van Keulen (De Roo), Roelie Lubbers (BDO), Ronald Klarus (Yspeert vwl advocaten), Klaas Wybo van der Hoek (Stenden), Bouke Arends (wethouder Emmen), Lambert Zwiers (VNO-NCW Noord) en Marc Muntinga (Innovatie en Kennisplatform Drenthe) nemen het voortouw en delen hun persoonlijke ondernemende ervaringen. Het symposium is na aanmelding gratis toegankelijk.

Onder leiding van dagvoorzitter en spreker William van Vessem - hij neemt ons mee in de successen van de Blue Ocean Strategy - komt het ondernemerschap in al zijn facetten aan bod. Hoe blijven bedrijven voortdurend succesvol? Op welke manier worden de bakens regelmatig verzet? Wat betekent tegenslag en succes? Hoe ga je om met exportmarkten en internationalisering van je bedrijf? Wat betekent innovatie en voortdurende verandering? 

Ontmoeting, inspiratie en discussie

Initiatiefnemer Toine Vennix licht toe: "Drenthe is een ondernemende provincie. Regelmatig hoor ik verhalen van ondernemers om mij heen over initiatieven en projecten die zij hebben opgezet. Zeer inspirerend. Samen met Stenden Hogeschool ontstond het idee voor een symposium. Samen delen, inspireren, vermenigvuldigen en innoveren. Dat is waar we voor willen gaan."

Deelname is kosteloos
Het ondernemerssymposium vindt plaats bij Ondernemersplein Emmen aan de Van Schaikweg 94 in Emmen (gebouw Stenden Hogeschool). Aanmelden kan via www.drentheonderneemthet.nl/aanmelden. Ook is op www.drentheonderneemthet.nl meer informatie te vinden. Of volg ons via facebook www.facebook.com/DrentheOnderneemtHet of twitter @onderneemthet.

Thema's

Partners