Schrijf u nu in voor de Hansa Green Tour

hansa green tour 2013 28 Jun 2013

Op woensdag 21 augustus gaat de Hansa green Tour van start, een internationale netwerktour voor duurzame ondernemers en bestuurders die duurzame technologie willen promoten en zaken willen doen in Noord Duitsland en Noord Polen. U kunt zich hiervoor inschrijven via www.hansagreentour.com

Deelnemers rijden met milieuvriendelijke auto’s. Toegelaten zijn elektrische en hybride auto’s en auto’s die rijden op alternatieve brandstoffen zoals aardgas, groengas en/of biobrandstof. De route gaat van Hanzestad naar Hanzestad, van Groningen via Bremen en Hamburg naar Goléniow in Polen. Stap in en rijdt mee om uw duurzame technologie of producten te promoten in Noord Europa!

Programma en Route Hansa Green Tour 2013

Dag 1: Start in Groningen bij Rabobank
- Groningen Airport Eelde: Green Sustainable Airport
- Attero groengas in Wijster
- E-Mobility & Magneetbahn Lathen
- Audi E-Gas fabriek in Werlte
- Netwerkavond met Duitse bedrijven in Klimacenter

Dag 2: Start in Werlte bij Klimacenter
- Mercedes fabriek in Bremen
- ECC batterijfabriek in Geesthacht
- Scandic Emporio Hotel Hamburg
- Netwerkavond ‘Green Day’met Duitse bedrijven

Dag 3: Start in Hamburg bij Scandic Emporio
- Lübeck: hoofdststad van het oude Hanze Verbond
- Nordex windenergy in Rostock
- Historische Hansa Route naar Polen
- Goléniow Industrial Park in Polen
- Netwerkavond met Poolse bedrijven

Dag 4: terugreis naar Nederland

Deelname kosten: € 1599,-- p.p. Deelnemers rijden met eigen auto. Toegelaten zijn elektrische- en hybride auto’s en auto’s op alternatieve brandstoffen zoals groengas, cng. Kijk voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden op www.hansagreentour.com

Thema's

Partners