Noordelijke marktoriëntatiereis naar China

chinareis 18 Jul 2013

Heeft u plannen om de Chinese markt te betreden en bent u op zoek naar de juiste contacten op de betreffende markt? Denk dan eens na over een marktoriëntatiereis. Dit is een snelle en effectieve manier om met de juiste partners in contact te komen.

Bestuurlijke- en handelsdelegatie
De provincie Friesland en de gemeente Leeuwarden hebben het initiatief genomen om van 19 t/m 27 oktober met een bestuurlijke- en handelsdelegatie af te reizen naar China. Kamer van Koophandel Noord-Nederland is gevraagd om voor deze reis de handelsdelegatie samen te stellen.

Voor wie?
Bedrijven en instellingen uit Friesland, Groningen en Drenthe kunnen deelnemen aan deze multisectoriële marktoriëntatiereis. Kansrijke sectoren voor het gebied waar wij naar toe reizen zijn onder andere: energie, water, dairy, agri-food, recreatie en toerisme.

Kosten
De deelnamekosten bedragen € 500,- voor de organisatie, matchmaking en wat daarbij komt kijken. Bij een negatief reisadvies krijgt u onze motivering en de helft van de deelnamekosten terug. Bij een positief reisadvies betaalt u naast de deelnamekosten uw eigen reis- en verblijfkosten.
Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de KvK. Hier vindt u ook meer informatie over deze reis.

Thema's

Partners