Winnaars Koning Willem I Prijs 2014 gezocht

kw1prijs_2014_winnaars gezocht 7 Nov 2013

Onderscheidt uw bedrijf zich in Durf, Daadkracht, Duurzaamheid, Doorzettingsvermogen en Innovatie? Dan maakt u mogelijk kans op de Koning Willem I Prijs 2014. Een prestigieuze prijs voor een ambitieuze winnaar. Deze ondernemingsprijs, die ook wel de ‘Oscars’ van het Nederlandse bedrijfsleven wordt genoemd, wordt één keer in de twee jaar uitgereikt.

Voorgaande winnaars hebben kunnen rekenen op enorm veel exposure, media-aandacht en een boost voor hun onderneming. Wilt u kansmaken? Schrijft u zich dan vóór 31 december 2013 in. Dat kan via www.kw1prijs.nl/aanmelden.

Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap
Is uw bedrijf bezig met een duurzame innovatie? Dan maakt u kans op de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap! Kleine en grote organisaties met duurzaam management, een duurzaam product of dienst, duurzame internationale samenwerking of die duurzaam produceren worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven voor deze prestigieuze prijs. Dit kan nog tot en met 31 december 2013, waarna de prijs in mei 2014 zal worden uitgereikt. De vakjury, onder leiding van Anne-Marie Rakhorst, beoordeelt alle inzendingen en selecteert drie genomineerden die zich tevens inschrijven voor de EBAE, de European Business Awards for the Environment. In 2012 is de Plaquette gewonnen door Norm-teq bv. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kw1prijs.nl/kw1plaquette 

Foto: Heiman Bollegraaf, winnaar van de Koning Willem I Prijs in 2012, met VNO-NCW voorzitter Bernard Wientjes en VNO-NCW Noord voorzitter Bert van der Haar.

Thema's

Partners