Finale dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden

jop2013_aankondiging_finale 11 Nov 2013

Op 19 november is het zover: zes finalisten uit Friesland, Groningen en Drenthe strijden om dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Tijdens de feestelijke finaleavond in De Harmonie in Leeuwarden presenteren zij zich aan de jury en aan het publiek. Dit jaar wordt de prijs voor de 12e keer uitgereikt. Ook  is er een aanmoedigingsprijs  voor de meest veelbelovende ondernemer die de finale nét niet haalde.

Een intensief voorbereidingstraject ging vooraf aan de finale. De finalisten volgden diverse workshops en kregen een pittige businesscase uit te werken. De jury beoordeelt de ondernemers op ondernemerschap, strategie en visie, financiën en durf en daadkracht.

Zes kandidaten uit drie provincies
De finalisten die op 19 november strijden om de titel dé Jonge Ondernemer van het Noorden zijn:

Uit de provincie Drenthe:
Marketing & Anders - Herman van der Poel, Eelde
Katoele Consultancy - Janmar Katoele, Beilen

Uit de provincie Friesland:
Vandaag BSO Sport & Cultuur - Janneke Plantinga, Drachten
Werff Talent - Marije van der Werff, Heerenveen

Uit de provincie Groningen:
Sunrenity - Paul Gesink, Groningen
Fonky Sales  Jordy Oosterveld, Groningen

Vijf prijzen tijdens de finaleavond
Aan het eind worden vier bokalen uitgereikt: één per provincie en één overall winnaar:  dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Daarnaast is er dit jaar de aanmoedigingsprijs voor die halve finalist die nog net niet klaar is voor het grote podium.

Bestel kaarten
Wie de finaleavond bijwoont, kan rekenen op een avond vol spanning, muziek en entertainment. De presentatie is in handen van De Consultantes. Ook zijn er filmpjes van de bedrijfsbezoeken van de jury aan alle finalisten. Een prachtig kijkje in de keuken bij zes verschillende ondernemers. De online kaartverkoop is gestart via www.jongeondernemersprijs.nl.

Doel en achtergrond
Met dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden geven organisatie en sponsoren veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans. De prijs geeft de winnaar erkenning als ondernemerstalent en stelt hem/haar in staat zich te onderscheiden van andere ondernemers. Dé Jonge Ondernemersprijs is een initiatief van de Jong Bedrijven Netwerken van Groningen, Friesland en Drenthe.

Foto: Peperzaken uit Groningen, winnaar JOP 2012.

Thema's

Partners