Korting leden VNO-NCW Noord op deelname zakenbeurs TEL

TEL2014 16 Jan 2014

Op dinsdag 18 en woensdag 19 maart aanstaande vindt zakenbeurs TEL voor de tweede keer plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. VNO-NCW Noord biedt haar leden de mogelijkheid om hun bedrijf tegen een gereduceerd tarief te presenteren tijdens TEL2014.

U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden om deel te nemen:
- Kant-en-klare standunit bestaande uit huur ruimte, wanden, frieslijst met belettering, antraciet tapijt, duospots (1 per 6 m2) en 3 KWh elektra;
- Kaal vloeroppervlak;
- Smart standaardunit: ruimte 2,5 x 2 meter, 2x verlichtingsspot, logopaneel (50x50cm), ronde statafel met 2 krukken, antraciet vloerbedekking, stroompunt;
- Netwerktafel: hoge tafel van 200x80x110 cm inclusief 2 krukken.

(voorbeelden vindt u via deze link naar het inschrijfformulier van TEL2014)

Deelname

Als lid van VNO-NCW Noord krijgt u 10% korting op het gehele deelnamepakket. U kunt zich via de organisatie van TEL inschrijven. In de bijlage ontvangt u tevens het inschrijfformulier met de algemene voorwaarden. Vergeet niet op uw inschrijfformulier te vermelden dat u lid bent van VNO-NCW Noord.

Indien u zich reeds heeft ingeschreven, kunt u via de e-mail een bericht sturen dat u lid bent van VNO-NCW Noord. De organisatie van TEL2014 zal de korting alsnog toekennen. (Met uitzondering van deelname aan collectieve pleinen).


Registratiepagina

Tevens ontvangt u geheel kosteloos uw eigen registratiepagina, welke geheel in de stijl van uw bedrijf wordt ontworpen. Hiermee kunt u uw relaties uitnodigen om uw bedrijf en de beurs te komen bezoeken. Naderhand beschikt u over een overzicht van de contacten die via uw uitnodiging de beurs hebben bezocht. Via deze link vindt u de registratiepagina van VNO-NCW en MKB Noord als voorbeeld. Via deze link kunt u zich overigens ook kosteloos registreren als bezoeker van TEL2014.

Waarom deelnemen aan TEL2014?

- Op een voordelige en laagdrempelige manier contacten leggen met andere ondernemers;
- VNO-NCW en MKB Noord verzorgen op dinsdag 18 maart van 15.30 – 17.30 uur een interessant programma in de workshoparena met aansluitend een netwerkborrel. Meer informatie hierover volgt;
- Het bijwonen van diverse netwerkactiviteiten op de beursvloer;
- U ontvangt 10 deelnemerskaarten en 100 relatiekaarten;
- U ontvangt uw eigen registratiepagina.

Inschrijven

Indien u wilt inschrijven of vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met de organisatie van TEL. Uw contactpersoon is Rianne Tanghe: r.tanghe@wtcexpo.nl / 058–2941500.

Via deze link vindt u het deelnameformulier en de algemene huurvoorwaarden. Vergeet niet op uw formulier te vermelden dat u lid bent van VNO-NCW Noord.

Thema's

Partners