André Kuipers spreker Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Andre Kuipers 25 Mrt 2014

Op dinsdag 8 en woensdag 9 april staat de TT Hall in Assen volledig in het teken van de zakelijke ontmoeting. Dinsdagavond 8 april komt ruimtevaarder André Kuipers naar de Bedrijven Contact Dagen Drenthe om zijn unieke en inspirerende verhaal te vertellen. De lezing wordt gepresenteerd door Marketing Drenthe in samenwerking met de beursorganisatie.

Speciale ledenactie
Speciaal voor de leden van VNO-NCW Noord en MKB Noord hebben we stoelen gereserveerd om het unieke verhaal van André Kuipers op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe aan te horen. U kunt zich met maximaal 2 personen kosteloos aanmelden. De plaatsen zijn beperkt, dus meld u direct aan!
Wanneer: Dinsdag 8 april 2014
Waar: TT Hall, Assen
Tijd: Inloop vanaf 19.15 uur
Aanmelden: klik HIER voor uw aanmelding (vul uw gegevens in en u ontvangt uw toegangskaart voor André Kuiper direct per mail)    

Bedrijven Contact Dagen Drenthe groeit
De Bedrijven Contact Dagen Drenthe beleeft dit jaar haar 25e jaargang. Dat wordt gevierd met een speciale beurseditie. Want het gaat goed met de BCDD: het aantal deelnemers is gegroeid tot 325 standhouders, vrijwel iedere Drentse regio is vertegenwoordigd en er is een aantal mooie pleinen en collectieven toegevoegd. Nieuwe elementen zijn onder andere FC Emmen, BNI, Commerciële Netwerk Club Drenthe en Duurzaamheid en de bestaande pleinen van Hoogeveen en Parkmanagement Assen zijn dit jaar zelfs uitgebreid. Met een aansprekend programma en veel enthousiaste standhouders, liggen twee bruisende beursdagen in het verschiet
.
Inspirerend beursprogramma
Nieuw dit jaar is de BCDD Arena. Een plaats voor inspirerende, actuele en interessante bijeenkomsten. Ordina presenteert de Google Glass inspiration roadshow, u leert wat 3D printing inhoudt en u krijgt antwoord op de vraag hoe u LinkedIn effectief kunt gebruiken. Bovendien kunt u kennismaken met zowel de beste ondernemer uit Drenthe als 'de slechtste ondernemer ooit!' Natuurlijk hebben de diverse pleinen en collectieven op de beursvloer ook hun netwerkborrels gepland staan. U vind het totale beursprogramma terug op www.bcdd.nl

Toegangskaarten
Wilt u niet ontbreken op dé plek waar ondernemend Drenthe samen komt? Vraag dan eenvoudig, snel en kosteloos uw toegangskaart voor de beurs aan. Klik hier om uw toegangskaarten te downloaden.

Openingstijden
Dinsdag 8 april 14.00 – 22.00 uur
Woensdag 9 april 12.00 – 22.00 uur

Thema's

Partners