JOP zoekt hét innovatieve ondernemerstalent van 2014

Winnaars JOP 2013 17 Apr 2014

De zoektocht naar het ondernemerstalent van 2014 is weer gestart. Ben jij of ken jij die innoverende ondernemer die voor JOP 2014 in aanmerking komt? Tot en met zondag 4 mei a.s. kunnen deelnemers zich aanmelden voor dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2014, die dit jaar voor de dertiende keer wordt uitgereikt.

Over JOP

JOP is bedoeld om ambitieuze ondernemers die nog net dat duwtje nodig hebben om het helemaal te gaan maken, een podium te bieden. Deelname aan JOP levert naast een titel veel publiciteit op, waarmee je een heel nieuw netwerk aanboort. Gedurende het traject daagt JOP de deelnemers uit om over zichzelf en hun bedrijf na te denken.

In 2014 is JOP een samenwerking aangegaan met de organisatoren van De Week van de Ondernemer. Dit heeft geresulteerd in de finaleavond van de JOP 2014 tijdens de Nacht van de Uitblinkers op woensdag 4 juni. JNO is samen met MKB-Nederland één van de initiatiefnemers van de Nacht van de Uitblinkers.

Groei en innovatie
Thema van de Week van de Ondernemer 2014 is ‘Groei’, verdeeld in een aantal subthema’s: Internationaal Ondernemen, Financiering, Personeel en Innovatie.  De organisatie en de jury van JOP heeft ‘Innovatie’ als belangrijkste uitgangspunt geadopteerd en meegenomen in de selectiecriteria voor 2014.

Ben jij of ken jij die innoverende ondernemer die voor JOP 2014 in aanmerking komt?

  • Ben jij gestart tussen 1 januari 2010 en 31 december 2012?
  • Ben jij gevestigd in Groningen, Friesland of Drenthe?
  • Ben jij jonger dan 40 jaar?

Dan kun jij dit jaar meedoen of iemand die je kent hierop attenderen! Inschrijven kan via: www.jongeondernemersprijs.nl/aanmelden

Nog niet helemaal overtuigd, of heb je nog vragen? Neem dan contact met JOP via info@jongeondernemersprijs.nl

Thema's

Partners